Købs- og leveringsvilkår

1. Ordrebekræftelse

En ordrebekræftelse sendes automatisk til den e-mailadresse, du har angivet i dine kundeoplysninger. Det kan være en god ide at gemme den i tilfælde af kontakt med os.
Har du købt et fiskekort, gælder denne som fiskekort.

2. Leveringstid

Vi pakker som regel din ordre samme dag. Leveringstiden er normalt en til to dage, fra det tidspunkt hvor du foretager din bestilling. Skulle en vare midlertidigt være udsolgt fra lageret, kan leveringstiden være længere. I sådanne tilfælde får du en meddelelse om dette.

3. Fragt

Fragtomkostningerne kan du se i kassen inden du bekræfter købet.

4. Betalingsmåder

I kassen vælger du betalingsalternativ.

Klarna: Ingen afgifter

5. For sen betaling

Ved for sen betaling sender vi en rykker med gebyr og morarenter. Når betalingsfristen er udløbet, sender vi en rykker via e-mail. Hvis betalingen derefter udebliver, sendes sagen videre til inkasso.

6. Fortrydelsesret

Som forbruger har du, i overensstemmelse med loven om fjernsalg, ret til at fortryde dit køb uden at angive en grund. Du skal dog give os besked om dette senest 14 dage efter du har modtaget dine varer. For at returnere varerne skal disse være ubrugte og ubeskadiget og i deres originale emballage. Returner varerne sammen med fakturaen eller en kopi af den! Du afholder selv omkostningerne for returfragten. På fakturaen angiver du returårsagen "Fortrydelsesret". Varer kan ikke returneres pr. efterkrav.

7. Reklamationer

Hvis du får en vare, der er defekt, eller modtager en fejlagtig levering, erstatter vi den med en ny vare uden omkostninger for dig. Du skal dog give os besked om dette senest 14 dage, efter du har modtaget dine varer. For at returnere en vare skal denne være ubrugt og i samme stand som da du modtog den. Returner varen sammen med fakturaen eller en kopi af den! På fakturaen angiver du returårsagen. Obs! Du skal dog først kontakte os for at få reklamationen godkend og returfragten betalt.

Returadresse: Flugspecialisten Norden AB, Vinnalt 447, 313 97 Simlångsdalen
Ved en returforsendelse fra kunden til os har kunden ansvaret for skader opstået under transporten, hvis varen ikke er pakket ordentlig ind.

8. Tvister

Tvister som følge af disse betingelser skal afgøres ved svensk domstol.

9. Vores virksomhed

Adress:

Flugspecialisten Norden AB
Vinnalt 447
313 97 Simlångsdalen, Sweden

VAT: SE559289415701
  • Antal varer: {{ cart.count }} st
  • Samlede: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå til kassen