Betal med Klarna och Kort | Høj kvalitet | Hurtige leverancer

Vilkår og betingelser

1. Bestil bekræftelse

En ordrebekræftelse sendes automatisk til den e -mail -adresse, du har angivet i dine kundeoplysninger. Det kan være godt at gemme det for alle kontakter med os. Hvis du har købt en fiskerilicens, gælder dette som fiskerilicens.

2. Leveringstid

Vi pakker normalt din ordre samme dag. Leveringstiden med Postnord er normalt en-to dage. Skulle noget midlertidigt være ude i lageret, kan leveringstiden være længere. Hvor det er relevant, får du besked om dette.

3. Forsendelse

Du kan se forsendelsesomkostningerne ved kassen, før du bekræfter købet.

4. Betalingsmetode

Ved kassen skal du vælge betalingsmuligheder.

Klarna Checkout: Betal senere, delbetaling og direkte betaling med kort eller Swish.

STRIPE: Visa, Mastercard, American Express and AMEX-kort

5. Ret til omvendelse

Som forbruger har du i overensstemmelse med afstandskontraktsretten berettiget til ret til tilbagetrækning uden at specificere nogen grund. Du skal dog underrette os dette senest 14 dage efter, at du har modtaget dine varer. For at returnere varerne skal disse være ubrugt og uskadet i deres originale emballage. Returner varerne sammen med fakturaen eller en kopi af den! Du skal selv stå for Return Shipping. På den faktura, du specificerer genbrugsårsagen til "ret til tilbagetrækning". Varer returneres muligvis ikke som porto eller postkrav.

6. Klager

Hvis du skulle få en vare, der er mangelfuld eller en forkert levering, erstatter vi dig gratis med en ny vare. Du skal dog underrette os dette senest 14 dage efter, at du har modtaget dine varer. For at returnere en vare skal dette være ubrugt, og i betingelsen var det, da du modtog det. Returner varen sammen med fakturaen eller en kopi af det! På den faktura, du specificerer en afkast. Bemærk! Du skal først kontakte os for at få klagen godkendt og den betalte returforsendelse.

Returadresse:

Flugspecialisten Norden AB,
Vinnalt 447
313 97 Simlångsdalen

Når man vender tilbage fra kunden til os, står kunden for skader, der kan forekomme under transport, hvis produktet ikke er godt pakket.

7. Tvist

Tvister som et resultat af disse betingelser skal afvikles i den svenske domstol.

8. Vores firma

Organisationsnummer: 559289-4157, VAT: SE559289415701

Adresse:

Flugspecialisten Norden AB
Vinnalt 447
313 97 Simlångsdalen